Hair Intense – Kapper Enschede

Het team Hair Intense, kapper Enschede, bestaat uit drie kapsters, ieder met veel ervaring en een grote dosis creativiteit. Door het blijven volgen van cursussen en de nieuwste trends binnen het kappersvakgebied, blijft hun professionaliteit gewaarborgd. Lees hieronder meer over Marieke, Carla en Lisa.

 

Marieke Geerdink

Marieke Geerdink

is eigenaresse van de Bruidskapsel Enschede en Hair Intense en staat elke dag met veel plezier in de salon. In haar ogen is elke klant uniek en moet je soms de bestaande stylingnormen durven te overtreden om tot een beter resultaat te komen, voor het gewenste model. Daarnaast leidt zij studenten op binnen het kappersvak en vertegenwoordigt ze de salon bij de branchevereniging ANKO.

Marieke is werkzaam op: woensdag t/m zaterdag.

Carla Veenstra

is al jaren een waardevolle kapster in onze salon. Haar expertise is in 2010 beloond met het behalen van de Intercoiffure Vision of the Elite Award! Een prijs die haar creativiteit en deskundigheid bewijst. Wij zijn dan ook trots om haar in ons team te hebben. Carla is klantgericht met een passie voor uiterlijk en het innerlijk welzijn van de klant.

Carla is werkzaam op: woensdag ochtend, donderdag, zaterdag de hele dag.

Lisa Steensma

Ze is altijd nieuwsgierig naar nieuwe impulsen vanuit de haarmode industrie, waaraan ze veel plezier beleeft. Dus voor jong en oud: op zoek naar een goed advies, knip, kleur of een totale make-over ben je bij Lisa aan het goede adres. Ze is hier begonnen als leerling en na een succesvolle stage te hebben afgerond en uitmuntende cijfers heeft behaald op haar school, heeft ze haar Topstylisten & Visagie diploma in de pocket! Wij zijn blij dat Lisa ons team komt uitbreiden en verstreken.

Lisa is werkzaam op: dinsdag, woensdag middag, donderdag t/m zaterdag de hele dag.