Afspraak maken/annuleren -

Afspraak maken

Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Dit kan telefonisch of via het contactformulier. Nog makkelijker is het maken van een online afspraak. Je ziet dan meteen onze beschikbaarheid in de online agenda en je kunt gelijk een tijd reserveren bij één van ons. Telefonisch contact opnemen mag uiteraard ook via ons telefoonnummer: 053-4323008

 

LET OP!! Helaas gebeurd het te vaak dat klanten niet op komen dagen, op het laatste moment afzeggen, of te laat komen, hierdoor zijn wij genoodzaakt om de volgende maatregelen te nemen.

 

KAN IK MIJN AFSPRAAK KOSTELOOS ANNULEREN?

Ja, u kunt uw afspraak kosteloos annuleren indien dit minimaal 24uur van tevoren is, Dit kunt u doen telefonisch 053-4323008 of via WhatsApp berichtje sturen naar 0628138310 (naar dit 06nummer alleen annuleren, géén nieuwe afspraak maken)

 

Indien u 24uur of korter van tevoren annuleert, dan zijn wij genoodzaakt om 50% per ingeplande behandeling in rekening te brengen. Vergeet u de afspraak, of verschijnt u niet op de afspraak, dan zijn wij helaas genoodzaakt om de gehele ingeplande behandeling in rekening te brengen. U ontvangt dan een tikkie hiervan.

 

053-4323008

Maak hier je afspraak

Hair Intense Kapsalon Enschede

Bij Hair Intense Kapsalon Enschede knippen wij heren, dames en kinderen. Daarnaast verzorgen wij ook vele andere diensten zoals shellac manicure, highligts, lowlights, kleuren, bruidskapsels en nog meer. Voor een volledige lijst van onze diensten klik hier.

Uiteraard kun je bij ons in de kapsalon komen of bellen om een afspraak maken. Of kies om eenvoudig online een afspraak te maken. Maak éénmalig een account aan en bekijk daarna snel onze beschikbaarheid. Ideaal voor als je vooruit wilt plannen of juist op het laatste moment een afspraak wilt maken. Is je vaste kapster bezet? Laat je dan ook eens knippen door één van onze collega’s. Misschien bevalt die stijl je ook wel!