Afspraak maken -

Afspraak maken

Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Dit kan telefonisch of via het contactformulier. Nog makkelijker is het maken van een online afspraak. Je ziet dan meteen onze beschikbaarheid in de online agenda en je kunt gelijk een tijd reserveren bij één van ons. Telefonisch contact opnemen mag uiteraard ook via ons telefoonnummer:

053-4323008

Maak hier je afspraak

Hair Intense Kapsalon Enschede

Bij Hair Intense Kapsalon Enschede knippen wij heren, dames en kinderen. Daarnaast verzorgen wij ook vele andere diensten zoals shellac manicure, highligts, lowlights, kleuren, bruidskapsels en nog meer. Voor een volledige lijst van onze diensten klik hier.

Uiteraard kun je bij ons in de kapsalon komen of bellen om een afspraak maken. Of kies om eenvoudig online een afspraak te maken. Maak éénmalig een account aan en bekijk daarna snel onze beschikbaarheid. Ideaal voor als je vooruit wilt plannen of juist op het laatste moment een afspraak wilt maken. Is je vaste kapster bezet? Laat je dan ook eens knippen door één van onze collega’s. Misschien bevalt die stijl je ook wel!