Afspraak maken - Kapsalon Enschede | Hair Intense

053-4323008 info@hair-intense.nl

Afspraak maken

Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Dit kan telefonisch of via het contactformulier.  Nog makkelijker is het maken van een online een afspraak. Je ziet dan meteen onze beschikbaarheid in de online agenda en je kunt gelijk een tijd reserveren bij één van ons. Telefonisch contact opnemen mag uiteraard ook 053-4323008. Tot snel bij Hair Intense – Kapsalon Enschede.

Hair Intense Kapsalon Enschede

Bij Hair Intense Kapsalon Enschede kun je terecht voor knippen heren, knippen dames en knippen kinderen. Daarnaast verzorgen wij ook vele andere diensten zoals shellac manicure, highligts, lowlights, kleuren, bruidskapsels en nog meer. Voor een volledige lijst van onze diensten kijk hier. Uiteraard kun je bij ons in de kapsalon komen of bellen om een afspraak maken. Of kies om eenvoudig online een afspraak te maken. Maak éénmalig een account aan en bekijk daarna snel onze beschikbaarheid. Ideaal voor als je vooruit wilt plannen of juist op het laatste moment een afspraak wilt maken. Is je vaste kapster bezet? Laat je dan ook eens knippen door één van onze collega’s. Misschien bevalt die stijl je ook wel!

Kom ook knippen bij Hair Intense

Maak online afspraak!
Hair Intense Kapsalon Enschede

Corona update!

Beste klant,

Wij zijn helaas gesloten tot in ieder geval 6 april. Dit in verband met de nieuwe maatregelen.

Onze excuses voor het ongemak. 

U kunt wel online uw afspraak inboeken v.a. 6 april. Mochten de maatregelen toch aangescherpt blijven dan informeren wij u tijdig en verzetten wij uw afspraak.

Heeft u op dit moment producten nodig? Bel of whatsapp ons op 06-28138310. Wij bezorgen de producten dan  aan huis (in Enschede). 

We hopen jullie weer snel te mogen ontvangen in onze salon.

Team Hair Intense