Workshop vrijgezellenfeest make-up & haarstyling - Hair Intense

053-4323008 info@hair-intense.nl

Workshop vrijgezellenfeest

Zoek jij een origineel en gezellige activiteit voor een vrijgezellenfeest? Hebben jij en je vriendinnen altijd al belangstelling gehad voor het aanbrengen van make-up? Of heb je altijd al willen weten hoe je binnen een paar minuten je haar mooi opsteekt en hoe je met schuifspeldjes werkt? Dan is de make-up & haarstyling workshop ideaal voor jou en je vriendinnen. De workshop is natuurlijk ook geschikt voor een leuk verjaardagsfeestje of gewoon zonder reden.

Voor een succesvol feest is deze workshop een must! Willen jij en je vriendinnen gaan stappen? Dan kan deze workshop een goed begin van de avond zijn. Tijdens de workshop kunnen jullie je helemaal mooi maken om vervolgens stralend de stad in te gaan.

Over de workshop

De workshop make-up & haarstyling zit niet vast aan een thema. Of je nu wilt leren hoe je een dagmake-up of smokey eyes moet aanbrengen, wij kunnen het je allemaal laten zien. Ook krijg je van ons persoonlijke tips over wat past bij jou gezicht. Verder leren we jou en je vriendinnen wat je beter niet kunt doen bij het aanbrengen van make-up en wat juist wel. Wij werken in groepen van maximaal 12 personen, waardoor wij iedereen persoonlijk advies kunnen geven.

Een workshop is geen workshop als je zelf niet aan de slag mag gaan. Wanneer iedereen persoonlijke advies heeft gekregen kun je zelf aan de slag met het aanbrengen van je make-up. Ook gaan jullie elkaars haren doen. Als het niet lukt of als je vragen hebt schieten wij je te hulp.

De workshop is inclusief:

  • Alle haarbenodigdheden
  • Tips en trics
  • Drankje met wat lekkers
  • Leuke goodiebag

Make-up meenemen

Neem niet alleen je goede make-up mee, maar bijvoorbeeld ook een rouge die je niet fijn vond. Wij kunnen je laten zien hoe je het product toch nog kan gebruiken op misschien een hele andere manier.

Algemeen

  • Duur van de workshop is 3 uur
  • De kosten van de workshop: €35,00 p.p.
  • Neem op tijd contact met ons op voor de gewenste datum, want vol=vol

Lijkt dit jou een leuke workshop, heb je vragen of wil je al een middagschema in elkaar laten zetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: info@hair-intense.nl of bel 053-4323008

Workshop make-up & haarstyling

Geef je nu op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Corona update!

Beste klant,

Wij zijn helaas gesloten tot in ieder geval 6 april. Dit in verband met de nieuwe maatregelen.

Onze excuses voor het ongemak. 

U kunt wel online uw afspraak inboeken v.a. 6 april. Mochten de maatregelen toch aangescherpt blijven dan informeren wij u tijdig en verzetten wij uw afspraak.

Heeft u op dit moment producten nodig? Bel of whatsapp ons op 06-28138310. Wij bezorgen de producten dan  aan huis (in Enschede). 

We hopen jullie weer snel te mogen ontvangen in onze salon.

Team Hair Intense