Shellac Manicure -

Shellac Manicure?

Shellac manicure is een volledige nieuwe service! Géén vervanger van nagellak en géén vervanger van een kunstnagel of gelnagel behandelingen. Shellac manicure is een nieuwe categorie. De nieuwste techniek op nagellakgebied. Geen normale nagellak maar ook geen gel. Een lak dat niet loslaat en zorgt voor een langdurige kleur. Met Shellac heb je geen afgesleten randen meer, geen scheurtjes, krassen of doffe nagels, geen enkele slijtage.

Shellac geeft je sterke, schitterend gekleurde spiegelglansnagels die toch flexibel zijn. Shellac is dun, flexibel en biedt een bescherming voor je natuurlijke nagels, het is mogelijk om het ook op kunstnagels aan te brengen. Shellac bestaat uit een base coat, de kleurlak en dan de hoogglans top coat. Deze 3 lagen worden uitgehard onder een speciale UV-lamp zodat de lak meteen droog is.


Resultaat Shellac manicure?

Langer behoud van de kleur, zonder beschadigingen en een prachtige hoogglans die je niet wilt opgeven, kortom de nieuwe manier van nagels lakken! Kies voor een shellac manicure.


Wat kost een Shellac manicure?

Shellac kleur € 24,50
Shellac verwijderen | Nieuwe Shellac € 27,50
Shellac verwijderen € 6,50