Kapsalon Enschede - Kapper Hair Intense

053-4323008 info@hair-intense.nl

Kapsalon Enschede – Hair Intense

Ben je op zoek naar een kapsalon Enschede? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kapsalon Hair Intense is gevestigd aan de Haaksbergerstraat 324. Hair Intense, voorheen Henkjan Veenstra Coiffure, is al jarenlang een gevestigde kapsalon Enschede.

Hair Intense, kapsalon Enschede, zit vlakbij bij het centrum van Enschede en is eenvoudig te bereiken. Parkeren kan voor de kapsalon. Graag een keer komen knippen? Maak dan snel online een afspraak. Voor onze vaste klanten hanteren wij ook een leuk spaarsysteem.

Kapper Hair Intense Enschede

Uiteraard kun je ook een keer bij ons langs komen in de kapsalon om een afspraak te maken. Wil je een afspraak maken voor je bruiloft? Dan kun je het afspraak formulier invullen.Wij verzorgen naast het bruidskapsel, indien gewenst, ook de bruidsmake up, shellac manicure en het haar van de bruidsgasten. Wil je gewoon geknipt worden dan zien we je graag in onze kapsalon Enschede.

Een aantal voordelen van Kapper Enschede – Hair Intense:

Kapper Enschede – Hair Intense

Haaksbergerstraat 324
7513 EH Enschede

 

 

Kapsalon EnschedeKapper enschede

Corona update!

Beste klant,

Wij zijn helaas gesloten tot in ieder geval 6 april. Dit in verband met de nieuwe maatregelen.

Onze excuses voor het ongemak. 

U kunt wel online uw afspraak inboeken v.a. 6 april. Mochten de maatregelen toch aangescherpt blijven dan informeren wij u tijdig en verzetten wij uw afspraak.

Heeft u op dit moment producten nodig? Bel of whatsapp ons op 06-28138310. Wij bezorgen de producten dan  aan huis (in Enschede). 

We hopen jullie weer snel te mogen ontvangen in onze salon.

Team Hair Intense